Mitä mieltä olet Tmi Luonnostaan palveluista?

Saatuja palautteita:

Vauvan hieronta

Rated 5 out of 5
29 syyskuun, 2023

Iso suositus emmalle! Jos teidän vauvoilla on jumeja, itkuisuutta, vatsavaivoja, pulauttelua tms niin suosittelen kääntymään Emman puoleen.

Meidän vauva pääsi tänään hierottavaksi ja sen jälkeen ollut niin väsynyttä poikaa. Ja mikä parasta, Emma tulee kotiin hieromaan, mikäs sen ihanempaa kun se ettei tarvitse lähteä pienen vauvan kanssa minnekään!

Anonymous

Huippu kivat 8-v synttärit

Rated 5 out of 5
10 syyskuun, 2023

Meillä metsäsynttärit olivat hitti. Sankari, sekä vieraat nauttivat juhlasta, ja tästä jäi upeat muistot takataskuun. Lämmin suositus! Ihanaa vaihtelua hoploppejen rauhattomuudelle. ❤️

Tiina

Metsäsynttärit

Rated 5 out of 5
10 syyskuun, 2023

Lapseni 5v oli mukana ystävänsä metsäsynttäreillä ja tykkäsi hurjan paljon! Olen harkinnut itsekin tätä vaihtoehdoksi lapsen kaverisynttäreille jatkossa.

Niina

Mahtavaa toimintaa!

Rated 4 out of 5
23 elokuun, 2023

En ole vielä testannut toimintaanne koskaan, mutta seurannut somen välityksellä. Välitöntä ja positiivista energiaa huokuvaa monipuolista toimintaa.

Elina

Lastenhoitaja kotona

Rated 5 out of 5
23 elokuun, 2023

Meillä on ollut kotona kaksi eri hoitajaa hoitamassa meidän vauvaa. Molempien kanssa kaikki sujunut todella hyvin ja takaisin tullessa kotona on odottanut hyväntuulinen vauva. ❤️

Laura
5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 24 reviews)
Excellent96%
Very good4%
Average0%
Poor0%
Terrible0%