Haluatko tukea työntekijöidesi työhyvinvointia, ja samalla lisätä yrityksesi tuottavuutta?

Perheellisen voi olla haastavaa varsinkin näin etätyöaikana keskittyä työhön, varsinkin jos puntissa roikkuu huomiota kaipaava taapero. Myös lapsen sairastuminen usein keskeyttää työnteon, kun vanhempi joutuu jäämään kotiin potilaan kanssa. Minulla on ratkaisu!

Yritys voi tarjoa x-määrän tunteja (esim. 10h/vko) käytettäväksi lastenhoitoon, ja työntekijä saa vapaavalintaisesti käyttää ne haluamanaan aikana. Hoito tapahtuu perheen kotona, jolloin vanhempi voi keskittyä töihin joko etänä tai työpaikalla. Palveluni on käytettävissä Pirkanmaan alueella. Yrityksenne voi myös mahdollistaa vanhemman töihin pääsyn tarjoten sairaalle lapselle hoitopalveluamme.

Myös lapsiparkkipalvelut onnistuvat! Esimerkiksi erilaisten palavereiden/seminaarien/tapahtumien ajaksi jos tarvitsee varmistaa vanhempien pääsy mukaan, voitte tilata lapsiparkin siksi aikaa meiltä.

Hinta: 50€/h,  laskutetaan yritykseltä tilattujen tuntien mukaisesti. Verovähennyskelpoinen kulu.

Jos haluat parantaa työntekijöidesi hyvinvointia, arjen laatua sekä sitoutuneisuutta ja samalla laittaa tuottavuuden uudelle tasolle, ole yhteydessä!

tmiluonnostaan@gmail.com