HUOM! Itse olen äitiyslomalla, sillä välin aarteistanne huolehtii ihanat hoitajamme Anna, Tiia ja Cilla!

KESÄTARJOUS! Nyt kesäkuun ajan lastenhoidot -20% alennuksella, kun mainitset varausta tehdessäsi koodin ”kesänlapsi”. Vapaat ajat löydät Vellosta, varausta tehdessäsi voit mainita alekoodin lisätieto-kentässä, jolloin huomioin sen laskulla.💚💎

Teemme myös lastenhoitotyötä perheissä. Itseltäni lasten kanssa työskentelystä kokemusta löytyy 10 vuoden ajalta, sadoista perheistä ja useiden vuosien ajalta myös päiväkodeista. Ammatiltani olen sosionomi sekä varhaiskasvatuksen opettaja. Omaan kokemusta kaikenikäisistä lapsista, vastasyntyneistä vauvoista kouluikäisiin. Olen iloinen, hassutteleva, haliva ja kekseliäs hoitaja. Kanssani lapsesi on turvallisessa hoidossa, saaden jakamattoman huomioni sekä runsaasti hauskanpitoa! Hoito voi tapahtua perheen kotona tai myös minun kotonani Pirkkalassa tarpeen niin vaatiessa. Voin myös lähteä esimerkiksi harrastuksiin kuskiksi, jos omasta viikkoaikataulustanne meinaa tunnit loppua kesken! Lisäksi olen ollut myös erilaisissa tapahtumissa apuna, kuten esimerkiksi useissa häissä lastenhoitajana, jotta itse hääpari on saanut keskittyä juhlimaan huoletta tai esimerkiksi yritysten tapahtumissa mahdollistaen lapsiparkin. Ole siis yhteydessä, niin räätälöidään hoitopalvelu ihan teidän tarpeisiin sopivaksi!

Meitä on nyt 4 tiimissä, eli 3 hoitajaa itseni lisäksi. Kaikista hoitajista on tulossa esittelyt pikapuoliin! Tiialla, Cillalla ja Annalla on myös vankka kokemus, ja aivan loistava ote lasten kanssa, kaikille perheille löytyy meiltä kyllä sopiva hoitaja.<3 Hoitajiltamme löytyy myös ensiapukoulutus sekä paljon kokemusta myös erityislapsista.

Hinnasto (sis. alv24%):

Arkipäivät 06-17 45€/h (Huom! Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoista, eli sinulle jää vähennyksen jälkeen vain 18€/h)

Arki-illat (17-23) 50€/h. (vähennyksen jälkeen 20€)

Viikonloput 55€/h. (vähennyksen jälkeen 22€)

Yöt (23-06) 55€/h. (vähennyksen jälkeen 22€)

Minimiveloitus 2,5h. Tutustumiskäynti 50€. Tutustumiskäynnille takuu, eli mikäli käynnin jälkeen ette halua tilata meiltä hoitajaa, käynti on ilmainen. Käynnin kesto max 1,5h.

Mikäli pysäköinti vaatii parkkimaksua, parkkimaksu lisätään laskuun.

Peruutusehto: Mikäli peruutus alle 18h ennen hoitoa, veloitus 30%. Muuten peruutus veloitukseton!

Maksaa voi käteisellä, Mobilepaylla tai laskulla.

 

Ota yhteyttä! Puh. 0400230699 tai tmiluonnostaan@gmail.com

LAHJAKORTTI LASTENHOITOON? Täältä saat: https://vello.fi/tmi-luonnostaan/kauppa

Ajan voit myös varata suoraan alla olevasta Vello-kalenterista, mutta jos et löydä sopivaa, ole yhteydessä!