Onko teillä vauva, joka kaipaisi apua vatsavaivoihin tai pulautteluun? Vai kenties uniongelmiin tai kehon kireyksiin? Minä autan! Hierontaan ei kuitenkaan tarvitse mitään dramaattista syytä, se voi toimia myös ihanana rentoutushetkenä vauvalle. Tarjoan vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa, hinta 50€ kerta, ja 3 kerran sarjakortti 135€. Olen valmistunut Elonaskeleen Vauva-Akatemiasta vauvahyvinvoinnin ammattilaiseksi, ja päässyt auttamaan jo satoja vauvoja. Olen myös WHO:n imetysohjaajakoulutuksen käynyt, ja imetysohjaus kuuluu myös palveluihimme.

Hinnasto:

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta 50€ kerta (hieronnan yhteydessä imetysohjaus ilmainen)

3 kerran kortti 135€
5 kerran kortti 210€

Imetysohjaus erikseen 40€ kerta.

Mitä tulisi tietää?

Hieronta tapahtuu perheen kotona, alueena Pirkkala/Tampere/Lempäälä/Kangasala/Nokia/Ylöjärvi/Akaa. Hierontaan on hyvä varata n. 1 tunti aikaa. Itse hieronta kestää max. 30 min (vauvalle se vastaa aikuisen 2h), mutta ennen sitä haastattelen vanhempia, jotta pystyn parhaalla mahdollisella tavalla auttamaan. Hieronnan jälkeen annan vinkkejä, joilla vanhemmat voivat itse helpottaa vauvan oloa. Hieronta on tehokkainta 3-5 kerran sarjahoitona. Mikäli haluat kokeilla, olisiko tästä juuri sinun vauvallesi apua ja iloa, olehan rohkeasti yhteydessä sähköpostitse tmiluonnostaan@gmail.com tai puhelimitse 0400230699.

LAHJAKORTTI VAUVAHIERONTAAN? Täältä saat: https://vello.fi/tmi-luonnostaan/kauppa

 

HALUATKO OPPIA HIEROMAAN VAUVAASI ITSE? Onnistuu! Voin tulla kotiinne pitämään yksityiskurssin, jossa käydään kattavasti läpi vauvan koko kehon hieronta, ja juuri teidän lapselle oireenmukaisia täsmävinkkejä. Opit havainnoimaan vauvasi kehon merkkejä ja helpottamaan jumeja sieltä missä niitä on!
Yksityiskurssi nyt edullisesti hintaan 60€, ja oppeja voit hyödyntää läpi koko vauvavuoden ja vielä isommallekin lapselle! Voit myös pyytää ystäviä koolle ja voidaan pitää ”vauvahierontakutsut”, jolloin hintaa jää enää 40€/hlö.
Olehan yhteydessä mikäli haluat oppia helpottamaan vauvasi vaivoja ja syventämään vuorovaikutustanne!💚