Meiltä ikimuistoiset metsäsynttärit Pirkanmaalla!

Metsäsynttärit on huippusuosiossa, eikä suotta! Ulkona hauskat leikit ja ihanat nuotioherkut parhaiden kavereiden kanssa, mahtavaa! Metsäsynttärit ovat innostaneet kaikkia kaksivuotiaasta esiteineihin, ohjelmaa muokataan lasten iän mukana. Metsäsynttäreitä voidaan pitää vuoden ympäri, ohjelma räätälöidään kelin ja olosuhteiden mukaan. Lasten ilon lisäksi metsäsynttäreiden helppous ilahduttaa myös vanhempia, nimittäin mitään muuta ei tarvitse tehdä, kuin lähettää kutsut! Tarjoilut ja ohjelma – kaikki tulee meiltä, eikä vanhempien myöskään tarvitse jäädä paikalle juhlien ajaksi, ellei erikseen halua. Helppoa, kätevää ja superhauskaa!

Synttäreiden kesto 2h, johon sisältyy herkuttelu (makkarat, vaahtokarkit, mehut, keksit, yms. toiveita kuunnellaan!). Herkuttelun jälkeen leikimme lasten toiveleikkejä. Esimerkiksi aarteenmetsästys, piiloleikit, hipat yms. olleet suosittuja. Talvisin onnistuu myös vauhdikkaat pulkkailusynttärit! 

Hinta 23€/juhlija (min. veloitus 5 juhlijan mukaan)

Erityisruokavalio +5€

Hintaan sisältyy myös yllätyspussukat juhlijoille. Juhlat onnistuu järjestää missäpäin Pirkanmaata tahansa.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teidän lapselle ikimuistoiset synttärit!

Kiitos

Rated 5,0 out of 5
2 marraskuun, 2023

Iso kiitos Emmalle meidän 5kk vauvan hieromisesta. Vauva nautti ja hieronnan jälkeen tapahtuikin isoja harppauksia motorisesti. Emma myös upeasti huomioi vauhdikkaan taapero isosiskon joka oli myös kotona. Kohtaamisesta jäi yhtä lämmin olo mitä jää somestakin. Kiitos Emma!

Marika

Vauvan hieronta

Rated 5,0 out of 5
29 syyskuun, 2023

Iso suositus emmalle! Jos teidän vauvoilla on jumeja, itkuisuutta, vatsavaivoja, pulauttelua tms niin suosittelen kääntymään Emman puoleen.

Meidän vauva pääsi tänään hierottavaksi ja sen jälkeen ollut niin väsynyttä poikaa. Ja mikä parasta, Emma tulee kotiin hieromaan, mikäs sen ihanempaa kun se ettei tarvitse lähteä pienen vauvan kanssa minnekään!

Anonymous

Huippu kivat 8-v synttärit

Rated 5,0 out of 5
10 syyskuun, 2023

Meillä metsäsynttärit olivat hitti. Sankari, sekä vieraat nauttivat juhlasta, ja tästä jäi upeat muistot takataskuun. Lämmin suositus! Ihanaa vaihtelua hoploppejen rauhattomuudelle. ❤️

Tiina

Metsäsynttärit

Rated 5,0 out of 5
10 syyskuun, 2023

Lapseni 5v oli mukana ystävänsä metsäsynttäreillä ja tykkäsi hurjan paljon! Olen harkinnut itsekin tätä vaihtoehdoksi lapsen kaverisynttäreille jatkossa.

Niina

Mahtavaa toimintaa!

Rated 4,0 out of 5
23 elokuun, 2023

En ole vielä testannut toimintaanne koskaan, mutta seurannut somen välityksellä. Välitöntä ja positiivista energiaa huokuvaa monipuolista toimintaa.

Elina